Λαμπτήρες

Oι λαμπτήρες διευκολύνουν την καθημερινότητα, είτε πρόκειται για το φωτισμό στους τομείς της οικιακής χρήσης, είτε για φωτισμό ευρείας κλίμακας και επαγγελματικών χώρων. Η πλούσια γκάμα επιλογών που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα να φωτιστεί ένας χώρος με ευέλικτο και αποδοτικό τρόπο, κερδίζοντας ταυτόχρονα σε χρήμα.
Στην ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ τα βρείτε μια μεγάλη γκάμα συστημάτων φωτισμού με συμβατικούς λαμπτήρες, όπως αλογόνου, φθορισμού, πυράκτωσης, αλλά και εφαρμογές φωτισμού LED, που πλέον ανταποκρίνονται αντάξια, παρέχοντας κατάλληλο φωτισμό, όπου κι αν χρειάζεται.

Ειδικότερα, οι λαμπτήρες LED κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, χάρη στην πολύ μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, τον εξαιρετικό κορεσμό χρωμάτων και την υψηλή απόδοσή τους. Αυτό όμως που πραγματικά είναι άμεσα μετρήσιμο είναι η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται με την εκτεταμένη χρήση λαμπτήρων LED: Μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 95% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ η διάρκεια ζωής τους θα είναι μεγαλύτερη από αυτή ενός συμβατικού φωτιστικού!

Oι LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, και κάποιοι αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 100.000 ώρες. Για το λόγο αυτό είναι ιδανικοί για φωτεινές πηγές με δύσκολη πρόσβαση / συντήρηση, όπως οι φωτεινές σημάνσεις εξόδου ή για το φωτισμό οδεύσεων διαφυγής.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες και τις εναλλακτικές εφαρμογές που μπορείτε να επιτύχετε στον τομέα του φωτισμού, μη διστάσετε να επισκεφτείτε το κατάστημα της ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ και να ενημερωθείτε άμεσα από κάποιον συνεργάτη. Παράλληλα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα lights4u.gr, έχετε άμεση πρόσβαση σε μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, όλων των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, οι οποίες θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Η εταιρεία συνεργάζεται με τα κορυφαία brands του χώρου, τα οποία, χάρη στις αυστηρές προδιαγραφές τους, εγγυώνται την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων τους.