Ηλεκτρολογικό Υλικό

Είτε πρόκειται για μεγάλη είτε για μικρότερη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, στην ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ θα βρείτε από καλώδια μέχρι βύσματα και από υλικά εγκαταστάσεων μέχρι Ηλεκτρολογικούς Πίνακες. Στο φυσικό κατάστημα αλλά και στο lights4u.gr θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών ειδών (Λυχνιολαβές, Μπαλαντέζες-προεκτάσεις, Πολύπριζα, Ρεοστάτες), που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες του τομέα των ηλεκτρικών εφαρμογών.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων και υπηρεσιών στις τεχνολογίες αυτοματισμού και ενέργειας τόσο στα προϊόντα και Συστήματα Χαμηλής Τάσης όσο και σε αυτά της Μέσης Τάσης. Η εμπειρία των χρόνων και η τεχνογνωσία επιτρέπουν την πλήρη κατανόηση των αναγκών των μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων, προτείνοντας και προμηθεύοντάς τους με τα καταλληλότερα και πλέον ποιοτικά υλικά.

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία μας φέρουν την εγγύηση των κορυφαίων κατασκευαστών του κλάδου διεθνώς και πληρούν όλες τις προδιαγραφές καλής λειτουργίας και ασφάλειας.