Προφίλ

Από το 1984, που ιδρύθηκε η εταιρεία ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ προχωρά με σταθερά και μελετημένα βήματα, τα οποία την καθιέρωσαν στην τοπική αγορά της Ζακύνθου, της περιοχής των Ιονίων νήσων και της ευρύτερης δυτικής Ελλάδας. Με κύριο αντικείμενο εργασιών, από την ίδρυσή της, την εμπορία ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και φωτιστικών σωμάτων, έφτασε να αποτελεί στις μέρες μας συνώνυμο του υψηλού επιπέδου σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι δραστηριότητές της πλέον περιλαμβάνουν την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού, διακοπτών, λαμπτήρων, συστημάτων ασφαλείας και βιομηχανικού υλικού.
 Η εταιρεία κινείται με γνώμονα την εμπειρία, το πάθος για άψογο αποτέλεσμα και τη φιλοδοξία της για συνεχή εξέλιξη. Συνδυάζοντας αξιοπιστία και ποιότητα όσον αφορά στις παρεχόμενες υπηρεσίες, η ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ είναι σε θέση να εκπονεί μελέτες, να καταθέτει εμπεριστατωμένες προτάσεις και να προχωρά στην εγκατάσταση των προϊόντων που εμπορεύεται και εκπροσωπεί, είτε αφορούν κατοικίες είτε επαγγελματικούς χώρους. Οι άνθρωποι του χώρου, όπως ηλεκτρολόγοι, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, κλπ., αποτελούν τους στενότερους συνεργάτες της ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ και λειτουργούν ως κίνητρο για να βελτιώνει τις υπηρεσίες και την γκάμα των προϊόντων της.

Από το 2015, η εταιρεία είναι μέλος του SMK Group, το οποίο αποτελεί ένα δίκτυο εμπορικών επιχειρήσεων, που σαν στόχο έχει τη μεταφορά τεχνογνωσίας από αντίστοιχες ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές αγορές.