Φιλοσοφία

Στόχος της ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ είναι να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη Ζάκυνθο, άλλα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Προκειμένου η εταιρεία να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, επενδύει σημαντικά σε τεχνολογίες αιχμής, πάντοτε με την αξιοπιστία που εγγυάται το όνομα και η πολύχρονη παρουσία της στην αγορά. Σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της οφείλεται στους στενούς δεσμούς που έχει σφυρηλατήσει με την αγορά, οι οποίοι την καθιστούν πρώτη στις προτιμήσεις επιχειρηματιών και επαγγελματιών του χώρου του τουρισμού, αλλά και ιδιωτών.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα τόσο του ηλεκτρολογικού υλικού, όσο και των συστημάτων φωτισμού, με τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν σύγχρονες κατασκευές, όπως κατοικίες και επαγγελματικοί χώροι.

Η ταχεία, έγκαιρη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων, καθώς και η βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών από πλευράς προσωπικού που εργάζεται, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα smkgroup.gr, αποτελούν για την ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ αδιαπραγμάτευτες αξίες.