Φωτισμός

Ο πιο ασφαλής και αποδοτικός τρόπος προκειμένου να αλλάξει η ατμόσφαιρα ενός χώρου είναι ο φωτισμός. H αγάπη της ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ για τα καλοσχεδιασμένα αντικείμενα και την τέχνη του σωστού φωτισμού οδήγησε σε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, προκειμένου να επιτευχθεί κάθε φορά το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Στο φυσικό κατάστημα αλλά και στο smkgroup.gr θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από πιστοποιημένα και ποιοτικά προϊόντα φωτισμού, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Παράλληλα, στην εταιρεία θα βρείτε λύσεις και σχεδιαστικές προτάσεις για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, όπως εμπορικά καταστήματα, τουριστικά καταλύματα, βιομηχανικές μονάδες, κ.ά.  Με τη συμβολή πάντοτε του προσωπικού μας, θα βρείτε προτάσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στην αισθητική, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, δίνουμε έμφαση στην τεχνολογία LED, που αποτελεί πλέον τον κυρίαρχο στον τομέα του φωτισμού, καθώς προσφέρει ενεργειακή αποδοτικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ένταση φωτισμού ή τις δυνατότητες επιλογής. Στην ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΕΒΕ θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών LED, καθώς προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες φωτισμού, δίνοντας πάντοτε προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.